کد خبر: ۱۴۸۸۷ تاریخ انتشار : ۲۷-۰۱-۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
نسخه چاپی
توقف شمارهگذاری خودروهای تولیدی به دلیل بهروزآوری سامانهها
کارشناسان نهادهای مرتبط از جمله ستاد نوسازی ناوگان حملونقل وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فراجا در حال پیگیری رفع این مشکل هستند.
با توجه به عدم شمارهگذاری خودروها پس از صدور فاکتور، ایران خودرو اعلام کرد، علت این موضوع بهروزآوری سیستمهای ارتباطی قدیمی در سطح کشور از جمله سیستم ارسال اطلاعات برای شمارهگذاری فیمابین دولت و فراجاست.
به گزارش سرمایه ملی از ایکوپرس، از ابتدای سال جاری به دلیل عدم شمارهگذاری محصولات ایرانخودرو با وجود صدور فاکتور، تحویل خودروها با مشکل مواجه شده و باوجود آماده بودن خودروها برای تحویل، صادر نشدن پلاک، سبب توقف در پارکینگ شده است.

کارشناسان نهادهای مرتبط از جمله ستاد نوسازی ناوگان حملونقل وزارت صمت، وزارت ارتباطات و فراجا در حال پیگیری رفع این مشکل هستند که به محض شمارهگذاری، خودروهای فاکتور شده تحویل مشتریان خواهد شد.
- یک، دو؛ ایگل، شدو!
- عبور ایرانخودرو از مجموع تولید سال ۱۴۰۳ یک ماه زودتر از پایان سال
- L۲۶۳۰ و کشنده فوتون H۴ روی تابلو میروند
- ایرانخودرو زیر یک هفته خودرو تحویل داد!
- تحریم، قیمتگذاری دستوری و ۳۲ نهاد تصمیمگیر؛ صنعت خودرو به دنبال نقشه راه جدید
- دور باطل قیمتگذاری خودرو و فاصله شاخصهای رسمی با واقعیت هزینه تولید
- افتتاح خط تولید موتور TGDI در کرمانموتور
- آغاز پیشفروش عادی و مشارکت در تولید محصولات گروه سایپا از هفته آینده (+بخشنامه)
- بسته ویژه مکالمه و اینترنت درطرح رمضان بی نهایت همراه اول
- رشد بیش از ۳ برابری تولید در سایپادیزل
- حمایت همهجانبه وزارت صمت و ایدرو از مدیریت و برنامههای سایپا

نظرات کاربران :