• کد خبر: ۲۳۲۶۹
  • تاریخ انتشار : ۰۷-۰۴-۱۴۰۵ - ۲۰:۰۶
  • نسخه چاپی نسخه چاپی

افتتاح نمایشگاه بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» به میزبانی تامین سرمایه تمدن (+تصاویر)

مدیر روابط عمومی شرکت تامین سرمایه تمدن، برگزاری این جشنواره را تجلی پیوند هنر و اقتصاد دانست و گفت: «این رویداد، زمینه‌ای برای تعامل میان هنرمندان و اقتصاددانان فراهم کرده و در عین حال، مصداقی از ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت تامین سرمایه تمدن و حمایت از هنرمندان است.»

نمایشگاه آثار منتخب نخستین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» با همت شرکت تامین سرمایه تمدن، عصر امروز (یکشنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۵) در گالری‌های بهار و نامی خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.

به گزارش سرمایه ملی، در این نمایشگاه، منتخبی از برترین آثار نخستین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است؛ جشنواره‌ای که با استقبال گسترده هنرمندان داخلی و خارجی همراه شد و نزدیک به هزار اثر از سوی ۲۹۳ هنرمند از ۴۳ کشور جهان به دبیرخانه آن ارسال شد.

برگزاری این رویداد فرهنگی و هنری، بخشی از برنامه‌های شرکت تامین سرمایه تمدن در حوزه مسئولیت اجتماعی و حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری است. همچنین، برگزاری جشنواره‌ای با این ابعاد و مشارکت گسترده هنرمندان بین‌المللی، در بازار پول و سرمایه ایران رویدادی کم‌سابقه و از منظر بین‌المللی بی‌سابقه به شمار می‌رود و گامی مؤثر در پیوند میان هنر، فرهنگ و مفاهیم اقتصادی محسوب می‌شود.

*‌ هنر؛ زبان ماندگار انتقال مفاهیم اقتصادی

در حاشیه آیین افتتاح این نمایشگاه، اسماعیل کاظمی نظیر، مدیر روابط عمومی شرکت تامین سرمایه تمدن در گفت‌وگویی اختصاصی با سرمایه ملی، برگزاری نخستین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» را تجلی پیوند هنر و اقتصاد دانست و گفت: «این رویداد، زمینه‌ساز تعامل فکری و فرهنگی میان هنرمندان و اقتصاددانان بوده و درعین‌حال، مصداقی از ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت تامین سرمایه تمدن و حمایت از هنرمندان است.»

وی با تأکید بر ظرفیت بالای هنر کاریکاتور در انتقال مفاهیم اقتصادی اظهار داشت: «گاهی برای تبیین یک مفهوم اقتصادی باید مقالات بلند و مفصلی نوشت، اما همان مفهوم با یک کاریکاتور به شکلی ساده، ماندگار و اثرگذار به مخاطب منتقل می‌شود و به همین دلیل، زبان هنر می‌تواند نقش مهمی در ارتقای سواد اقتصادی جامعه ایفا کند.»

کاظمی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم تعامل با هنرمندان در این حوزه افزود: «آثار ارزشمند این جشنواره در برنامه‌های فرهنگی و اقتصادی شرکت تامین سرمایه تمدن مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت و تلاش خواهیم کرد این جشنواره در سال‌های آینده نیز برگزار شود.»

*‌ انتشار آثار برگزیده جشنواره در قالب یک کتاب

وی همچنین از انتشار آثار برگزیده نخستین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» در قالب یک کتاب خبر داد و آن را گامی برای ماندگاری و دسترس‌پذیری این آثار برای علاقه‌مندان، پژوهشگران و فعالان حوزه فرهنگ و اقتصاد عنوان کرد.

نمایشگاه آثار منتخب نخستین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور «پول و سرمایه» تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵ در گالری‌های بهار و نامی خانه هنرمندان ایران دایر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ از این آثار بازدید کنند.


لینک کوتاه : http://sarmaayehmelli.ir/?p=23269
نظرات کاربران :