کد خبر: ۲۲۲۰۱ تاریخ انتشار : ۱۵-۰۱-۱۴۰۵ - ۱۸:۱۶
نسخه چاپی
بازدید مدیرعامل پارسخودرو از خطوط تولید
حسینزاده در جریان این بازدید و دیدار صمیمی با کارگران، ضمن تقدیر از پرسنل پر تلاش پارسخودرو، بر ضرورت عمل بر بخشی از برنامه تولید تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت پارسخودرو در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۵ با حضور در سالنهای تولیدی این شرکت، به بازدید از روند تولید محصولات این شرکت پرداخت.
به گزارش سرمایه ملی، بهمن حسینزاده در جریان این بازدید و دیدار صمیمی با کارگران، ضمن تقدیر از پرسنل پر تلاش پارسخودرو، بر ضرورت عمل بر بخشی از برنامه تولید تاکید کرد.

وی حضور موثر در سنگر تولید، همگام با رزمندگان میدان را تکلیف فعالین صنعت دانست و تصریح کرد: پارس خودرو نیز همچون دیگر بخشهای صنعت در تلاش است تا با اتکا به توان نیروی انسانی متخصص و متعهد خود، بر استمرار خدمترسانی مؤثر و نقشآفرینی در مسیر تولید ملی گام بردارد.
گفتنی است؛ روند تحویل خودرو به مشتریان تا انتهای اسفندماه سال گذشته و در ایام تعطیلات نوروزی نیز ادامه داشت.
- هفتمین نمایشگاه خودرو تهران؛ میدان تجربه و تعامل
- رشد ۷ درصدی «خپارس» در یک هفته
- «سرمایه ملی» رتبه نخست جشنواره «نقد سبز» را کسب کرد
- گام بعدی بانک کشاورزی برای تکمیل زنجیره امنیت غذایی
- گامهای بخش خصوصی برای تحقق چشمانداز تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان
- افتتاح شعبه جدید آیبیشاپ و کارگزاری تامین سرمایه تمدن در قلب بورس تهران
- پس از فتح قله ۲۰۰هزار تومانی؛ دلار تا کجا میرود؟
- سایپا در کشاکش حساب گذشته و هزینه آینده
- متوسط درآمد هر راننده اسنپ چقدر است؟
- شرایط عرضه نئو و اکو در شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد
- «خگلپا» چهارشنبه در فرابورس عرضه اولیه میشود

نظرات کاربران :