کد خبر: ۲۰۷۹۵ تاریخ انتشار : ۲۶-۰۹-۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
نسخه چاپی
۴۶ بانوی زندانی جرائم غیرعمد با حمایت بانک سپه به کانون خانواده بازگشتند
این اقدام خداپسندانه در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی و با هماهنگی ستاد دیه کشور، با اختصاص مبلغ ۵میلیارد تومان از سوی بانک سپه انجام شد.
به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و در آستانه شب یلدا، ۴۶ نفر از زندانیان زن جرائم غیرعمد با حمایت مالی بانک سپه آزاد شدند.
به گزارش سرمایه ملی از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، این اقدام خداپسندانه در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و با هماهنگی ستاد دیه کشور، با اختصاص مبلغ ۵میلیارد تومان از سوی بانک سپه انجام شد و زمینه بازگشت این مادران زندانی به آغوش خانواده و جامعه فراهم شد.

بانک سپه ضمن تأکید بر نقش مؤثر نهادهای اقتصادی در کاهش آسیبهای اجتماعی، همواره حمایت از اقشار آسیبپذیر و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را در کنار سایر مسئولیت های اجتماعی خود مدنظر قرار داده و تاکنون با فراهم کردن زمینه آزادی ۱۳۸۱ زندانی جرائم غیرعمد، طی چندین مرحله نه تنها باعث شادی و آرامش خانواده های ایشان، بلکه موجبات صیانت از رکن خانواده، کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای سطح اعتماد و همبستگی اجتماعی را نیز فراهم کرده است.
- خودروهای اقتصادی و توسعه فناوری؛ دو محور راهبردی سایپا
- تفاهمنامه همکاری ISQI با انجمن سازندگان خودروهای سنگین امضا شد
- مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپا سیتروئن برگزار شد
- کارنامه چهارماهه کرمانموتور؛ تمرکز و پیشروی همزمان در ۶ محور راهبردی توسعه
- از «تحویل خودروهای معوق در تابستان امسال» تا «رونمایی از نخستین پلاگینهیبرید داخلی»
- سرمایه گذاری یک همتی کرمان موتور در صندوق پژوهش و فناوری
- ظرفیت فروش اقساطی ۶ ماهه بدون بهره نیسان قشقایی تکمیل شد/ ادامه ثبتنام در دو طرح دیگر
- آغاز فروش یونیتی آرین موتور از ۳۰ تیر/ تحویل فوری با قیمت قطعی (+بخشنامه)
- مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپا آذین برگزار شد
- موقعیت سایپا؛ عبور از سال سخت، ورود به مسیر تحول (+اینفوگرافی)
- رشد تولید، افزایش سهم بازار و رونمایی از برنامههای توسعهای ایرانخودرو دیزل در مجمع عمومی سالیانه

نظرات کاربران :