• کد خبر: ۱۹۰۹۳
  • تاریخ انتشار : ۲۰-۰۷-۱۴۰۴ - ۹:۵۳
  • نسخه چاپی نسخه چاپی

درخواست انجمن واردکنندگان خودرو برای مجوز استفاده از ارز بازار دوم در تأمین قطعات یدکی

ملکان گفت: «دولت امکان تأمین ارز ۳ درصد قطعات یدکی را ندارد و به همین دلیل، تمامی واردکنندگان با مشکل اساسی در ارائه خدمات به مصرف‌کنندگان مواجه شده‌اند.»

انجمن واردکنندگان خودرو ایران در نامه‌هایی جداگانه به مهدی ضیغمی، مدیر پروژه واردات خودرو، و حسین فرهیدزاده، معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با اشاره به کمبود ارز در بخش خدمات پس از فروش، خواستار صدور مجوز تأمین ارز مورد نیاز قطعات یدکی از محل ارز بازار دوم (آزاد) شد.

به گزارش اختصاصی رسانه سرمایه ملی، در این نامه که به امضای هادی سلیمانی ملکان؛ رییس هیأت‌مدیره انجمن واردکنندگان خودرو ایران، رسیده، آمده است: «عملاً دولت محترم امکان تأمین ارز ۳ درصد قطعات یدکی را ندارد و به همین دلیل، تمامی واردکنندگان با مشکل اساسی در ارائه خدمات به مصرف‌کنندگان مواجه شده‌اند.»

ملکان در ادامه با تأکید بر ضرورت تداوم خدمات پس از فروش و جلوگیری از آسیب به مشتریان، درخواست کرده است: «با استفاده از ارز بازار دوم مبادله (آزاد)، امکان ثبت سفارش قطعات یدکی برای شرکت‌های واردکننده فراهم گردد.»

انجمن واردکنندگان خودرو ایران در پایان این نامه، ابراز امیدواری کرده است که با تصمیمی سریع و تسهیل‌گر، گره موجود در مسیر تأمین قطعات یدکی برطرف شود تا خدمات‌رسانی به مصرف‌کنندگان دچار وقفه نگردد.


لینک کوتاه : http://sarmaayehmelli.ir/?p=19093
نظرات کاربران :