• کد خبر: ۱۶۳۱۴
  • تاریخ انتشار : ۲۴-۰۳-۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
  • نسخه چاپی نسخه چاپی

حمله موشکی اسرائیل به سایت تولیدی فردا موتورز در بروجرد (+فیلم)

با توجه به آتش‌سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است، اما ارزیابی‌های اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد.

سایت تولیدی فردا موتورز در استان لرستان، هدف حمله موشکی رژیم صهیونیستی اسرائیل قرار گرفت که خسارات گسترده‌ای به دنبال داشت.

به گزارش سرمایه ملی به نقل از روابط عمومی شرکت فردا موتورز، حوالی ظهر امروز سایت تولیدی فردا موتورز در شهر بروجرد استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیلی‌ها قرار گرفت که خسارات مالی و جانی گسترده‌ای بر جای گذاشت.

با توجه به آتش‌سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است، اما ارزیابی‌های اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد. ضمن آن‌که خسارات واردشده به خطوط تولید، قطعات آماده تولید و خودروهای ساخته‌شده نیز شدید بوده است.

در حال حاضر، نیروهای امدادی به شکل گسترده‌ای در محل کارخانه حضور دارند و عملیات امداد و نجات در جریان است.

گزارش‌های تکمیلی پس از اطفای حریق و ارزیابی‌های کارشناسی از سوی روابط عمومی فردا موتورز اعلام خواهد شد.


لینک کوتاه : http://sarmaayehmelli.ir/?p=16314
نظرات کاربران :