کد خبر: ۱۴۷۳۵ تاریخ انتشار : ۱۶-۰۱-۱۴۰۴ - ۲:۱۳
نسخه چاپی
استقبال خودروسازان و واردکنندگان از نمایشگاه خودرو امسال شیراز
در همین روزهای ابتدایی سال بخش زیادی از فضای این نمایشگاه به خودروسازان و واردکنندگان واگذار شده است.
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی خودرو شیراز در خردادماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
به گزارش سرمایه ملی، بیست و دومین نمایشگاه صنعت خودرو شیراز با نمایش خودروهای سواری، تجاری و همچنین خودروهای وارداتی یکی از بزرگترین و ارزشمندترین رویدادهای نمایشگاهی در حوزه خودرو کشور است.

براساس این گزارش، نمایشگاه صنعت خودرو شیراز با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی صنعت خودروسازی و معرفی آخرین خودروهای داخلی و خارجی در فضایی بالغ بر ۱۵هزار متر مربع برگزار می شود.
این نمایشگاه به بازدیدکنندگان و علاقمندان، امکان انتخاب میان طیف وسیعی از خدمات و محصولات خودرو از مجموعه های خودروسازی در بخش سواری و تجاری و یا واردکنندگان را می دهد.
* استقبال خودروسازان و واردکنندگان
نمایشگاه خودرو شیراز سال ۱۴۰۴ با استقبال مناسب خودروسازان و واردکنندگان مواجه شده، بهطوریکه در همین روزهای ابتدایی سال بخش زیادی از فضای این نمایشگاه به خودروسازان و واردکنندگان واگذار شده است.
*فارس؛ شاهراه جنوب کشور
با توجه به موقعیت استراتژیک فارس، از این استان به عنوان شاهراه جنوب کشور یاد می شود که در کنار چند استان صنعتی کشور نیز قرار دارد.
بیست و دومین نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو شیراز از ۲۰ تا ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهر شیراز و از سوی شرکت نمایشگاهی رونق برپاخواهد شد.
ساعات بازدید از نمایشگاه بین المللی صنعت خودرو شیراز در سال جاری از ساعت ۱۷ عصر تا ۲۲ شب اعلام شده است.
- از ایجاد زیرساخت تا توسعه محصول؛ استراتژی کرمان موتور برای خودروهای پاک
- کلاه گشاد صرافیها بر سر «فرزین» و «پاکنژاد»/ میلیاردها دلار پول نفت به کشور برنگشت/سوییفت جعلی تراستیها به وزارت نفت و بانک مرکزی
- عملکرد ایمن فونیکس F7 پرومکس در اولین آزمون رسمی ایران (+فیلم)
- رونمایی جدیدترین محصولات بیش از ده برند معتبر خودرویی در نمایشگاه ساری ۱۴۰۴
- رونمایی از تریلر نسل جدید ایرانکاوه با استانداردهای اروپایی
- دور جدید فروش خودرو رووی eRX5 محصول وارداتی پارسخودرو آغاز میشود
- ثبات امروز، توسعه فردا؛ روایت عملکرد کرمان موتور در سال ۱۴۰۴
- ۹ محصول سواری گروه بهمن از طریق مزایده به فروش میرسد
- راهاندازی خدمات سرویس در محل برای پیکاپ فوتون/نخستین پیکاپ دارای گارانتی ۱۰۰ هزار کیلومتر
- افزایش مجدد قیمت کارخانه خودروهای مونتاژی در راه است
- روز شلوغ مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در هفته پژوهش و فناوری

نظرات کاربران :