- سرمایه ملی - https://sarmaayehmelli.ir -

بازدید معاون رئیس‌جمهور از کارخانه بهمن‌دیزل

علاءالدین رفیعی؛ معاون رییس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در سفر یک‌روزه خود به قزوین، به همراه محمد نوذری؛ استاندار قزوین و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و اقتصادی استان قزوین از شرکت بهمن‌دیزل بازدید کرد.

به گزارش سرمایه ملی، در جریان این بازدید، محمد محمدی؛ مدیرعامل گروه بهمن و همچنین حسین خضری؛ مدیرعامل بهمن‌دیزل، فرآیندهای داخلی‌سازی و تولید خودروهای تجاری را شرح دادند.

مدیرعامل گروه بهمن با ارائه گزارشی از روند خصوصی‌سازی در بهمن‌دیزل گفت: «مجموعه بهمن‌دیزل در ابتدا هشت هکتار بود و با ورود بخش خصوصی گسترش و توسعه پیدا کرد و اکنون به بیش از ۲۶۲ هکتار رسیده است و ۱۲ نوع انواع خودروی تجاری در بهمن دیزل تولید می‌شود.»

محمدی افزود: «در راستای تحقق اهداف شعار امسال، در سال ۱۴۰۴ رشد چشمگیر تولید را شاهد خواهیم بود.»

* رشد تولید خودروهای تجاری در بهمن‌دیزل

حسین خضری؛ مدیرعامل بهمن‌دیزل نیز در جریان این بازدید از رشد تولید خودروهای تجاری در این شرکت خبر داد و گفت: «حدود ۳۰ درصد سهم از تولید خودروهای تجاری کشور متعلق به گروه بهمن است و در صورت تامین ارز کافی این شرکت آمادگی دارد تا بیش از ۱۰هزار دستگاه انواع کامیونت و کامیون تولید کند.»

وی در حاشیه بازدید از خط شاسی‌سازی با ارائه گزارشی نسبت برنامه ساخت داخل شاسی و باک سوخت و اهمیت این خط تولیدی گفت: «این پرس قابلیت تولید تیرک‌های شاسی تمامی خودروهای تجاری کشور ازجمله ایران‌خودرو دیزل را دارد و نقش کلیدی در صنعت خودروهای تجاری ایفا می‌کند.»

* قول معاون رییس‌جمهور برای مطرح‌کردن موانع تولید در جلسه هیات دولت

معاون رییس‌جمهور در نشست مشترکی با استاندار و مدیران گروه بهمن در حاشیه این بازدید که روز ششم اردیبهشت برگزار شد، پس از دریافت گزارش موانع تولید حوزه خودروهای تجاری بر ضرورت رفع موانع تولید تاکید کرد.

وی یادآور شد؛ گزارش سفر به قزوین و موانع پیش روی تولیدکنندگان و صنعتگران در جلسه هیات دولت ارائه خواهد شد.